Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17260
Title: Забезпечення якості та екологічної безпечності продуктів харчування
Authors: Сіднєва, Жанна Костянтинівна
Keywords: система управління якістю
система НАССР
якість продукції
споживання продуктів харчування
quality management system
HACCP system
product quality
food consumption
кафедра економіки праці та менеджменту
Issue Date: 2013
Citation: Сіднєва, Ж. К. Забезпечення якості та екологічної безпечності продуктів харчування / Ж. К. Сіднєва // Продовольча безпека: сутність, стан та особливості забезпечення : кол. моногр. / керівник авт. кол. проф. І. В. Федулова. – К. : Кондор, 2013. – С. 389-408.
Abstract: Розглянуті основні загрози продовольчій безпеці в сфері якості продуктів харчування, досліджена енергетична цінність раціону харчування, показана роль систем управління якістю в забезпеченні продовольчої безпеки. The main threats to food security in the area of food quality, studied the energy value of the diet, shows the role of quality management systems to ensure food security.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17260
Appears in Collections:Колективні монографії, розділи з колективних монографій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf161.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.