Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17260
Название: Забезпечення якості та екологічної безпечності продуктів харчування
Авторы: Сіднєва, Жанна Костянтинівна
Ключевые слова: система управління якістю
система НАССР
якість продукції
споживання продуктів харчування
quality management system
HACCP system
product quality
food consumption
кафедра економіки праці та менеджменту
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Сіднєва, Ж. К. Забезпечення якості та екологічної безпечності продуктів харчування / Ж. К. Сіднєва // Продовольча безпека: сутність, стан та особливості забезпечення : кол. моногр. / керівник авт. кол. проф. І. В. Федулова. – К. : Кондор, 2013. – С. 389-408.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуті основні загрози продовольчій безпеці в сфері якості продуктів харчування, досліджена енергетична цінність раціону харчування, показана роль систем управління якістю в забезпеченні продовольчої безпеки. The main threats to food security in the area of food quality, studied the energy value of the diet, shows the role of quality management systems to ensure food security.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17260
Располагается в коллекциях:Колективні монографії, розділи з колективних монографій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2.pdf161.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.