Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17260
Назва: Забезпечення якості та екологічної безпечності продуктів харчування
Автори: Сіднєва, Жанна Костянтинівна
Ключові слова: система управління якістю
система НАССР
якість продукції
споживання продуктів харчування
quality management system
HACCP system
product quality
food consumption
кафедра економіки праці та менеджменту
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Сіднєва, Ж. К. Забезпечення якості та екологічної безпечності продуктів харчування / Ж. К. Сіднєва // Продовольча безпека: сутність, стан та особливості забезпечення : кол. моногр. / керівник авт. кол. проф. І. В. Федулова. – К. : Кондор, 2013. – С. 389-408.
Короткий огляд (реферат): Розглянуті основні загрози продовольчій безпеці в сфері якості продуктів харчування, досліджена енергетична цінність раціону харчування, показана роль систем управління якістю в забезпеченні продовольчої безпеки. The main threats to food security in the area of food quality, studied the energy value of the diet, shows the role of quality management systems to ensure food security.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17260
Розташовується у зібраннях:Колективні монографії, розділи з колективних монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf161.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.