Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17260
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСіднєва, Жанна Костянтинівна-
dc.date.accessioned2014-10-14T06:53:47Z-
dc.date.available2014-10-14T06:53:47Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСіднєва, Ж. К. Забезпечення якості та екологічної безпечності продуктів харчування / Ж. К. Сіднєва // Продовольча безпека: сутність, стан та особливості забезпечення : кол. моногр. / керівник авт. кол. проф. І. В. Федулова. – К. : Кондор, 2013. – С. 389-408.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17260-
dc.description.abstractРозглянуті основні загрози продовольчій безпеці в сфері якості продуктів харчування, досліджена енергетична цінність раціону харчування, показана роль систем управління якістю в забезпеченні продовольчої безпеки. The main threats to food security in the area of food quality, studied the energy value of the diet, shows the role of quality management systems to ensure food security.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectсистема управління якістюuk_UA
dc.subjectсистема НАССРuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.subjectспоживання продуктів харчуванняuk_UA
dc.subjectquality management systemuk_UA
dc.subjectHACCP systemuk_UA
dc.subjectproduct qualityuk_UA
dc.subjectfood consumptionuk_UA
dc.subjectкафедра економіки праці та менеджменту-
dc.titleЗабезпечення якості та екологічної безпечності продуктів харчуванняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Колективні монографії, розділи з колективних монографій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf161.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.