Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17328
Title: Удосконалення процесів випікання та сушіння сухарних виробів
Other Titles: Improvement of the processes of drying and baking rusks products
Authors: Десик, Микола Григорович
Теличкун, Володимир Іванович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Desyk, Mykola
Telychkun, Volodymyr
Telychkun, Yuliia
Keywords: тривалість процесу
випікання
сушіння
сухарні вироби
продолжительность процесса
выпечка
сушка
сухарные изделия
duration of the process
baking
drying
rusks
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2010
Citation: Десик, М. Г. Удосконалення процесів випікання та сушіння сухарних виробів / М. Г. Десик, В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.- практ. конф., 27-28 вересня 2010 р. – К. : НУХТ, 2010. – Ч. 1. – С. 68.
Abstract: Результати проведених досліджень використовуються для забезпечення раціональних режимів випікання та сушіння сухарних плит, що дозволяє знизити енерговитрати при виробництві сухарних виробів та створити потокове виробництво.Результаты проведенных исследований используются для обеспечения рациональных режимов выпекания и сушки сухарных плит, что позволяет снизить энергозатраты при производстве сухарных изделий и создать поточное производство.The results of these studies are used to provide rational modes of drying and baking rusks plates, thus reducing the energy consumption in the production of rusks and create mass production.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17328
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DMGYPV.pdf94.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.