Формування механізму ефективності діяльності підприємств харчової промисловості
Вантажиться...
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
підприємства, механізм, харчова промисловість, enterprises, mechanism, food processing
Бібліографічний опис
Юрченко, Н. С. Формування механізму ефективності діяльності підприємств харчової промисловості / Н. С. Юрченко // Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах : матеріали X міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 130-річчю НУХТ : тези доповідей, 23-24 травня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. - С. 120-121.