Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1739
Title: Технологічні аспекти одностадійної фільтрації соку І карбонізації та виробництва цукру-сирцю з цукрових буряків
Authors: Хомічак, Любомир Михайлович
Петриченко, Ігор Борисович
Резніченко, Юрій Миколайович
Калініченко, Олександр Миколайович
Філатов, С. Л.
Шурбований, В.
Keywords: фільтрація
карбонізація
дифузійний сік
кольоровість
filtration
saturation
diffusive juice
coloured
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 2012
Citation: Технологічні аспекти одностадійної фільтрації соку І карбонізації та виробництва цукру-сирцю з цукрових буряків / Л. Хомічак, І. Петриченко, Ю. Резніченко, О. Калініченко, С. Філатов, В. Шурбований : Матеріали міжнародної науково-технічної конференції цукровиків України, 2012.
Abstract: В статті наведена інформація стосовно недоліків фільтрації соку І карбонізації в дві стадії та шлях їх подолання.
In the article the resulted information on the lacks of filtration of І carbonating juice in two stages and way of their overcoming.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1739
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aspects .pdf1.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.