Технологічні аспекти одностадійної фільтрації соку І карбонізації та виробництва цукру-сирцю з цукрових буряків
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В статті наведена інформація стосовно недоліків фільтрації соку І карбонізації в дві стадії та шлях їх подолання.
In the article the resulted information on the lacks of filtration of І carbonating juice in two stages and way of their overcoming.
In the article the resulted information on the lacks of filtration of І carbonating juice in two stages and way of their overcoming.
Опис
Ключові слова
фільтрація, карбонізація, дифузійний сік, кольоровість, filtration, saturation, diffusive juice, coloured, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Технологічні аспекти одностадійної фільтрації соку І карбонізації та виробництва цукру-сирцю з цукрових буряків / Л. Хомічак, І. Петриченко, Ю. Резніченко, О. Калініченко, С. Філатов, В. Шурбований : Матеріали міжнародної науково-технічної конференції цукровиків України, 2012.