Технологічні аспекти енергозбереження у виробництві цукру з буряків

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Аналізуються основні технологічні фактори, що впливають на зменшення витрат палива та вапняку під час виробництва цукру з буряків.
Basic technological factors which influence on diminishing of charges of fuel and limestone during the production of sugar from a beet are analysed.

Опис

Ключові слова

дифузійний сік, вапно, сатурація, відкачка, diffusive juice, lime, saturation, otkachka, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Хомічак, Л. М. Технологічні аспекти енергозбереження у виробництві цукру з буряків / Л. М. Хомічак // Цукор України. - 2006. - № 1-2.

Зібрання