Трансформація підприємств: реструктуризація та моделі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

наука, продукти, харчова промисловість, science, food, food industry, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Жужукіна, Н. І. Трансформація підприємств: реструктуризація та моделі / Н. І. Жужукіна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій. – К. : НУХТ, 2014. - С. 788-789.