Трансформація підприємств: реструктуризація та моделі
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
наука, продукти, харчова промисловість, science, food, food industry, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Жужукіна, Н. І. Трансформація підприємств: реструктуризація та моделі / Н. І. Жужукіна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій. – К. : НУХТ, 2014. - С. 788-789.