Якість та безпека продукції як складові розвитку конкурентоспроможності підприємства

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

якість, quality, безпека продукції, конкурентоспроможність підприємства, safety, competitiveness, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Ємцев, В. І. Якість та безпека продукції як складові розвитку конкурентоспроможності підприємства / В. І. Ємцев // ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів». - 2011.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced