Якість та безпека продукції як складові розвитку конкурентоспроможності підприємства
Дата
2011
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
якість, quality, безпека продукції, конкурентоспроможність підприємства, safety, competitiveness, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Ємцев, В. І. Якість та безпека продукції як складові розвитку конкурентоспроможності підприємства / В. І. Ємцев // ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів». - 2011.