Вплив редукуючих цукрів на якість смажених картоплепродуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Науковими роботами, проведеними за кордоном і в Україні, доведено, що між вимогами до столової картоплі та картоплі для переробки є суттєва різниця. Генетично обумовлені властивості сорту є вирішальними для переробки. Важливе значення при виготовленні картоплепродуктів має визначення вмісту редукуючих цукрів. Scientific work carried out abroad and in Ukraine proved that between requirements of table potatoes and potatoes for processing are significant differences. Genetically determined characteristics of the variety are crucial for processing. important importance in the manufacture kartopleproduktiv must determine the content of reducing sugars.

Опис

Ключові слова

картоплепродукти, меланоїдини, цукор, kartopleprodukty, melanoyidyny, sugar, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Лисогор, О. А. Вплив редукуючих цукрів на якість смажених картоплепродуктів / О. А. Лисогор, В. М. Ковбаса / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 92.