Визначення оптимальних режимів НВЧ-оброблення зерна соризу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Створення інноваційних харчових продуктів спонукає науковців шукати нові підходи до оброблення сировини. Оброблення зернової сировини у електромагнітному полі надвисокої частоти (ЕМП НВЧ) розширює можливості підготовки та подальшого отримання продуктів з різними технологічними властивостями. Дослідження будь-яких технологічних процесів вимагає визначення їх оптимальних режимів. Creating innovative food encourages researchers to seek new approaches to processing raw materials. Manufacture of grain raw material in high frequency electromagnetic field (EMF UHF) enhances the training and further obtain products with different technological properties. Research any processes requires the definition them optimally.

Опис

Ключові слова

харчові продукти, ЕМП НВЧ, зерно, grain foods, microwave EMF, кафедра технології зберігання і переробки зерна, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Прокопенко, О. В. Визначення оптимальних режимів НВЧ-оброблення зерна соризу / О. В. Прокопенко, О. Ю. Супрун-Крестова, Ю. П. Фурманова / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 98.