DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17659

Название: Визначення оптимальних режимів НВЧ-оброблення зерна соризу
Другие названия: Determination of the optimal mode of microwave processing grain soryzu
Авторы: Прокопенко, Олеся В'ячеславівна
Супрун-Крестова, Олена Юріївна
Фурманова, Юлія Петрівна
Prokopenko, Olesya
Suprun-Krestova, Elena
Furmanova, Yuliia
Ключевые слова: харчові продукти
ЕМП НВЧ
зерно
пищевые продукты
ЭМП СВЧ
grain foods
microwave EMF
кафедра технології зберігання і переробки зерна
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Прокопенко, О. В. Визначення оптимальних режимів НВЧ-оброблення зерна соризу / О. В. Прокопенко, О. Ю. Супрун-Крестова, Ю. П. Фурманова / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 98.
Краткий осмотр (реферат): Створення інноваційних харчових продуктів спонукає науковців шукати нові підходи до оброблення сировини. Оброблення зернової сировини у електромагнітному полі надвисокої частоти (ЕМП НВЧ) розширює можливості підготовки та подальшого отримання продуктів з різними технологічними властивостями. Дослідження будь-яких технологічних процесів вимагає визначення їх оптимальних режимів.Создание инновационных пищевых продуктов побуждает ученых искать новые подходы к обработке сырья. Обработки зернового сырья в электромагнитном поле сверхвысокой частоты (ЭМП СВЧ) расширяет возможности подготовки и последующего получения продуктов с различными технологическими свойствами. Исследование любых технологических процессов требует определения их оптимальных режимов.Creating innovative food encourages researchers to seek new approaches to processing raw materials. Manufacture of grain raw material in high frequency electromagnetic field (EMF UHF) enhances the training and further obtain products with different technological properties. Research any processes requires the definition them optimally.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17659
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
090.pdf847,44 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback