Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17678
Title: Хліб у часи війни
Authors: Бондаренко, Юлія Вікторівна
Keywords: хліб
війна
зерно
тісто
борошно
bread
war
grain
dough
flour
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Citation: Бондаренко, Ю. В. Хліб у часи війни / Ю. В. Бондаренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2014. – № 6. – С. 12–15.
Abstract: В матеріалах статті наведено інформацію про випікання хліба під час Великої Вітчизняної Війни на хлібопекарських підприємствах, фронті та окупованих територіях. Представлено аналіз рецептур хліба та норм його споживання. Висвітлено проблеми забезпечення галузі в цей період сировиною. In the article below for more information on baking bread during the great Patriotic War on the bread-baking enterprises, the front and the occupied territories. Presents an analysis of formulations of bread and norms of consumption. Problems of support of the industry in this period raw materials.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17678
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sbjvhycv.pdf231.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.