DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17678

Название: Хліб у часи війни
Другие названия: Bread in times of war
Авторы: Бондаренко, Юлія Вікторівна
Bondarenko, Julia V.
Ключевые слова: хліб
війна
зерно
тісто
борошно
хлеб
война
тесто
мука
bread
war
grain
dough
flour
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Бондаренко, Ю. В. Хліб у часи війни / Ю. В. Бондаренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2014. – № 6. – С. 12-15.
Краткий осмотр (реферат): В матеріалах статті наведено інформацію про випікання хліба під час Великої Вітчизняної Війни на хлібопекарських підприємствах, фронті та окупованих територіях. Представлено аналіз рецептур хліба та норм його споживання. Висвітлено проблеми забезпечення галузі в цей період сировиною. В материалах статьи приведена информация о выпекании хлеба во время Великой Отечественной Войны на хлебопекарных предприятиях, фронте и оккупированных территориях. Представлен анализ рецептур хлеба и норм его потребления. Освещены проблемы обеспечения отрасли в этот период сырьем. In the article below for more information on baking bread during the great Patriotic War on the bread-baking enterprises, the front and the occupied territories. Presents an analysis of formulations of bread and norms of consumption. Problems of support of the industry in this period raw materials.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17678
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Sbjvhycv.pdf231,27 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback