За допомогою вдосконалення вітчизняних зерносушарок енерговитрати реально зменшити на 35 – 40 %, а продуктивність підвищити на 45 – 55 %

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Сушарки більшості зернозаготівельних підприємств є вітчизняного виробництва 30 – 50 річної давнини і є надміру енергоємними. Застосуванням прогресивних способів сушіння можна інтенсифікувати міжфазовий тепловлогоообмін до 55 % та зменшити втратите плоти відпрацьованого агенту сушіння до 35 %

Опис

Бібліографічний опис

Гапонюк, І. І. За допомогою вдосконалення вітчизняних зерносушарок енерговитрати реально зменшити на 35 – 40 %, а продуктивність підвищити на 45 – 55 % / І. І. Гапонюк, О. А. Гома // Зерно і хліб. – 2011. – № 2. – С. 50–52.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в