DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17720

Название: Метод визначення оптимальної концентрації крохмалю по відношенню до води
Другие названия: The method of determining the optimal concentration of starch to water
Авторы: Лазаренко, Михайло Васильович
Баглюк, Сергій Володимирович
Lazarenko, Mykhailo
Baglyuk, Sergey
Ключевые слова: вода
механічні і електричні поля
крохмаль
крахмал
механические и электрические поля
water
mechanical and electrical fields
starch
кафедра фізики
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Лазаренко, М. В. Метод визначення оптимальної концентрації крохмалю по відношенню до води / М. В. Лазаренко, С. В. Баглюк / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 109.
Краткий осмотр (реферат): У роботі пропонується метод визначення оптимальної концентрації крохмалю по відношенню до води на прикладі нативного картопляного крохмалю. Із використаних багатьох фізичних методів дослідження найкраще зондують систему «крохмаль - вода» механічні і електричні поля.В работе предлагается метод определения оптимальной концентрации крахмала по отношению к воде на примере нативного картофельного крахмала. Из использованных многих физических методов исследования лучше зондируют систему «крахмал - вода» механические и электрические поля.In this paper, the method of determining the optimal concentration of starch to water as an example of native potato starch. Used with many physical research methods best zonduyut system "starch - water" mechanical and electrical fields.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17720
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
101.pdf574 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback