Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17881
Назва: Інтенсифікація процесу екструзії
Автори: Чепелюк, Олена Олександрівна
Теличкун, Володимир Іванович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Ключові слова: екструзія
тісто
матриця
адгезія
тиск
бродильно-формувальний агрегат
extrusion
dough
matrix
adhesion
pressure
fermentation-molding machine
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Чепелюк, О. О. Інтенсифікація процесу екструзії / О. О. Чепелюк, В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун // Харчова і переробна промисловість. – 2006. - № 2. – С. 27 –29.
Короткий огляд (реферат): Застосування екструзії в хлібопекарській промисловості для формування пшеничного дріжджового тіста в бродильно-формуючому агрегаті, порівняно з традиційними технологіями, дає змогу скоротити тривалість технологічного процесу, зменшити виробничі площі та вартість устаткування. Розглянуті способи інтенсифікації екструдування, які передбачають як вплив на властивості матеріалу, що формується, так і зміну конструкції формуючого обладнання. Application in bakery industry extrusion molding wheat yeast dough in the fermentation-molding machine, compared with the conventional technology, can reduce the duration of the process, to reduce production area and cost of equipment. The methods of intensification of extrusion, which include the influence of the properties of the molded material, and the change in the form of equipment design were observed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17881
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
опис інтенсифікація процесу екструзії.pdf3.84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.