Вплив харчових кислот на колір м'яса дикого кабана в процесі маринування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Нині на ринку України пропонується значна кількість нових видів маринадів та способів їх використання, але, все ж таки, залишається відкритим питання про розробку нових способів маринування, які б продовжували термін зберігання продуктів, збільшували їх вихід та покращували органолептичні і технологічні характеристики. Today in Ukraine offered a significant number of new types of pickles and how to use them, but it still remains an open question developing new ways of pickling, which would have continued shelf life products increased their output and improved organoleptic and technological characteristics.

Опис

Ключові слова

маринування, колір м'яса дикого кабана, харчові кислоти, pickling, wild boar meat color, food acids, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Іванова, Т. М. Вплив харчових кислот на колір м'яса дикого кабана в процесі маринування / Т. М. Іванова, Пешук Л. В. // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 202.