Функціональні м'ясомісткі продукти: стан і перспективи

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Останні досягнення науки про харчування свідчать, що деякі специфічні фізіологічні функції організму людини можна оптимізувати за допомогою харчового статусу і таким чином зменшити ризик захворювання. Тому, так звана, функціональна їжа користується попитом у споживачів і цей сегмент харчової індустрії стрімко розвивається.

Опис

Ключові слова

організм, захворювання, м'ясомісткі продукти, организм, body, disease, кафедра екологічної безпеки та охорони праці, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Функціональні м'ясомісткі продукти: стан і перспективи / В. М. Пасічний, М. О. Полумбрик, Ю. О. Хоменко, М. М. Іванова // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 206.