Нова технологія м'ясо-рибних напівфабрикатів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На сьогоднішній день інтенсивно розробляються нові комбіновані харчові продукти, які містять в своєму складі, поряд з м'ясною сировиною, інші види нетрадиційної сировини тваринного і рослинного походження. Нажаль на виробництві такі продукти не завжди мають високу якість та підвищену харчову цінність. Today intensively developed new composite food products that contain in their composition, along with raw meat, other new raw material of animal and vegetable origin. Unfortunately manufacture of such products do not always have high quality and high nutritional value.

Опис

Ключові слова

теплове оброблення, сировина, м'ясо-рибні напівфабрикати, тепловая обработка, heat treatment, raw, meat and fish prepared food, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Нова технологія м'ясо-рибних напівфабрикатів / В. М. Пасічний, І. О. Степаненко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 214.