Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17973
Title: Усовершенствование нарезания свежего хлеба
Other Titles: Improvement of cutting of fresh bread
Authors: Теличкун, Владимир Иванович
Губеня, Алексей Александрович
Десик, Николай Григорьевич
Gubenia, Oleksii
Telychkun, Volodymyr
Desyk, Mykola
Keywords: свежий хлеб
нарезание
свіжий хліб
нарізання
fresh bread
cutting
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2009
Citation: Губеня, А. А. Усовершенствование нарезания свежего хлеба / А. А. Губеня, Н. Г. Десик, В. И. Теличкун // Техника и технология пищевых производств : тезисы докл. VII Междунар. науч. конф. студентов и аспирантов, 21-22 мая 2009 г. – Могилёв: УО МГУП, 2009. - С. 103.
Abstract: Разработано конструкцию хлеборезальной машины для работы в поточных линиях. Хлеб нарезается пакетом ленточных ножей, которые бегут по двум барабанам. Расположение ножей позволяет равномерно распределить усилие резания по всему объёму продукта, уменьшить усилие трения между хлебом и ножем, в результате обеспечить качественное высокопроизводительное нарезание свежего хлеба. Розроблено конструкцію хліборізальної машини для роботи в потокових лініях. Хліб нарізається пакетом стрічкових ножів, які біжать по двох барабанах. Розташування ножів дозволяє рівномірно розподілити зусилля різання по всьому об'єму продукту, зменшити зусилля тертя між хлібом і ножем, в результаті забезпечити якісне високопродуктивне нарізування свіжого хліба. Developed design Bread cutting machines for use in production lines. Bread cut package belt knives that run on two drums. Location knives can evenly distribute the cutting force over the entire volume of the product, reduce the force of friction between the bread and the knife, resulting in a high-performance cutting provide quality of fresh bread.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/17973
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DMGUNSH.pdf108.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.