Застосування екструдованого пшеничного крохмалю як поліпшувача в хлібопекарському виробництві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1997

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті розглядається питання впливу пшеничного екструдованого крохмалю на хлібопекарські показники хліба. Наведені результати досліджень дозування екструдованого крохмалю в кількості 0,5; 1,0; 1,5 %. Зроблено наукове обґрунтування, яке пояснює доцільність його використання.

Опис

Ключові слова

екструзія, пшеничний крохмаль, поліпшувач, хлібопекарські показники, хліб, экструзия, пшеничный крахмал, улучшитель, хлебопекарные показатели, extrusion, wheat starch, improver, baking indicators, bread, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Ковбаса, В. М. Застосування екструдованого пшеничного крохмалю як поліпшувача в хлібопекарському виробництві / В. М. Ковбаса // Проблеми та перспективи розвитку виробництва та споживання хлібопродуктів : зб. наук. праць ОДАХТ. – 1997. – Т. 3. – С. 6-9.

Зібрання