Застосування екструдованого пшеничного крохмалю як поліпшувача в хлібопекарському виробництві
Вантажиться...
Дата
1997
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В статті розглядається питання впливу пшеничного екструдованого крохмалю на хлібопекарські показники хліба. Наведені результати досліджень дозування екструдованого крохмалю в кількості 0,5; 1,0; 1,5 %. Зроблено наукове обґрунтування, яке пояснює доцільність його використання.
Опис
Ключові слова
екструзія, пшеничний крохмаль, поліпшувач, хлібопекарські показники, хліб, экструзия, пшеничный крахмал, улучшитель, хлебопекарные показатели, extrusion, wheat starch, improver, baking indicators, bread, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Ковбаса, В. М. Застосування екструдованого пшеничного крохмалю як поліпшувача в хлібопекарському виробництві / В. М. Ковбаса // Проблеми та перспективи розвитку виробництва та споживання хлібопродуктів : зб. наук. праць ОДАХТ. – 1997. – Т. 3. – С. 6-9.