Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18029
Title: Latest technology for restaurant business
Authors: Bazaluk, Lidia
Bilitska, Julia
Keywords: меню на сенсорному екрані
управління запасами
пристрій введення і виведення
електронні касові апарати
меню на сенсорном экране
управление запасами
устройство ввода и вывода
электронные кассовые аппараты
touch screen menus
inventory management
input and output device
electronic cash registers
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2014
Citation: Bazaluk, L. Latest technology for restaurant business / L. Bazaluk, J. Bilitska // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 4. – С. 276-277.
Abstract: For any restaurant, point of sale technology is important. And POS restaurant software has become an important part for many restaurants. It takes a lot of time to take orders manually and then pass it on to the kitchen. With this software everything becomes as easy as the click of a button.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18029
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
276.pdf167.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.