Методичні підходи щодо оцінювання параметрів товарної номенклатури та асортименту продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто проблеми формування раціонального складу та структури асортименту продукції; запропоновано систему показників оцінювання стану та динамічності змін у асортименті та номенклатурі продукції, що виробляється підприємством.
The problems of rational composition and structure of product range; the system performance and evaluation of dynamic changes in assortment and product range has been recommended

Опис

Ключові слова

формування оптимального асортименту продукції, optimal range of products, товарна номенклатура, товарний асортимент, глибина, широта, насиченість, гармонійність асортименту, товарна політика, commodity classification, product portfolio, depth, breadth, richness, harmony range, product policy, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Крайнюченко, О. Ф. Методичні підходи щодо оцінювання параметрів товарної номенклатури та асортименту продукції / О. Ф. Крайнюченко, І. М. Фещенко // Формування ринкових відносин в Україні. – 2011. – № 7/8. – C. 72-74.

Зібрання