Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18087
Название: Впровадження інноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсів
Другие названия: Implementation of innovative methods of production bakery products - a way to save energy and material resources
Авторы: Теличкун, Володимир Іванович
Кравченко, Олександр Іванович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Рачок, Віталій Вікторович
Telychkun, Volodymyr
Kravchenko, Alexander
Telychkun, Yuliia
Rachok, Vitalii
Ключевые слова: агрегат
хлібопекарська продукція
лінія
хлебопекарная продукция
линия
unit
baking products
line
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Впровадження інноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсів / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, О. І. Кравченко та ін. // Ресурсо та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 9 вер. 2014р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 137-139.
Краткий осмотр (реферат): Впровадження запропонованого способу виробництва та розробленої конструкції змішувально-бродильно-формувального агрегату дозволяє значно скоротити технологічний процес виробництва хлібопекарської продукції, зменшити кількість технологічного обладнання в лінії, зменшити капіталовкладення на приміщення які займає лінія. Внедрение предложенного способа производства и разработанной конструкции смесительно-бродильно-формовочного агрегата позволяет значительно сократить технологический процесс производства хлебопекарной продукции, уменьшить количество технологического оборудования в линии, уменьшить капиталовложения на помещения занимаемые линией. Implementation of the method of production and develop design mixing-fermentation-forming unit can significantly reduce the manufacturing process of baking products, reduce the number of process equipment in the line, reduce capital expenditures on the premises occupied by the line.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18087
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
koivis.pdf2.16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.