Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18087
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТеличкун, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorКравченко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorТеличкун, Юлія Станіславівна-
dc.contributor.authorРачок, Віталій Вікторович-
dc.contributor.authorTelychkun, Volodymyr-
dc.contributor.authorKravchenko, Alexander-
dc.contributor.authorTelychkun, Yuliia-
dc.contributor.authorRachok, Vitalii-
dc.date.accessioned2014-11-07T09:34:31Z-
dc.date.available2014-11-07T09:34:31Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationВпровадження інноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсів / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, О. І. Кравченко та ін. // Ресурсо та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 9 вер. 2014р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 137-139.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18087-
dc.description.abstractВпровадження запропонованого способу виробництва та розробленої конструкції змішувально-бродильно-формувального агрегату дозволяє значно скоротити технологічний процес виробництва хлібопекарської продукції, зменшити кількість технологічного обладнання в лінії, зменшити капіталовкладення на приміщення які займає лінія. Внедрение предложенного способа производства и разработанной конструкции смесительно-бродильно-формовочного агрегата позволяет значительно сократить технологический процесс производства хлебопекарной продукции, уменьшить количество технологического оборудования в линии, уменьшить капиталовложения на помещения занимаемые линией. Implementation of the method of production and develop design mixing-fermentation-forming unit can significantly reduce the manufacturing process of baking products, reduce the number of process equipment in the line, reduce capital expenditures on the premises occupied by the line.uk_UA
dc.subjectагрегатuk_UA
dc.subjectхлібопекарська продукціяuk_UA
dc.subjectлініяuk_UA
dc.subjectхлебопекарная продукцияuk_UA
dc.subjectлинияuk_UA
dc.subjectunituk_UA
dc.subjectbaking productsuk_UA
dc.subjectlineuk_UA
dc.subjectкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв-
dc.titleВпровадження інноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсівuk_UA
dc.title.alternativeImplementation of innovative methods of production bakery products - a way to save energy and material resourcesuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
koivis.pdf2.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.