DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18088

Название: Впровадження інноваційних способів тістоготування та оброблення дріжджового тіста
Другие названия: The introduction of innovative ways of cooking the dough and yeast dough processing
Авторы: Теличкун, Володимир Іванович
Кравченко, Олександр Іванович
Десик, Микола Григорович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Рачок, Віталій Вікторович
Telychkun, Volodymyr
Kravchenko, Alexander
Desyk, Mykola
Telychkun, Yuliia
Rachok, Vitalii
Ключевые слова: агрегат
лінія
дріжджове тісто
агрегат
линия
дрожжевое тесто
unit
line
yeast dough
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Впровадження інноваційних способів тістоготування та оброблення дріжджового тіста / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, О. І. Кравченко та ін. // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, 13-17 квіт. 2014 р., м. Київ – Київ : НУХТ, 2014. – С. 385.
Краткий осмотр (реферат): Впровадження запропонованого способу виробництва та розробленої конструкції змішувально-бродильно-формувального агрегату дозволяє значно скоротити технологічний процес виробництва хлібопекарської продукції, зменшити кількість технологічного обладнання в лінії, зменшити капіталовкладення на приміщення які займає лінія. Внедрение предложенного способа производства и разработанной конструкции смесительно-бродильно-формовочного агрегата позволяет значительно сократить технологический процесс производства хлебопекарной продукции, уменьшить количество технологического оборудования в линии, уменьшить капиталовложения на помещения занимаемые линией. Implementation of the method of production and develop design mixing-fermentation-forming unit can significantly reduce the manufacturing process of baking products, reduce the number of process equipment in the line, reduce capital expenditures on the premises occupied by the line.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18088
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
koivisv.pdf791,39 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback