Полікомпонентна суміш на основі чаю як добавка до харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Показано доцільність використання сухих екстрактів рослинної сировини у харчовій промисловості як джерела біологічно активних речовин. Представлена технологія виробництва полікомпонентної суміші на основі чаю, яка збалансована за вмістом вітамінів та мінеральних речовин. Досліджено хімічний склад, вміст токсичних елементів та мікробіологічну чистоту розробленої полікомпонентної суміші на основі чаю. In the study has been shown the feasibility of using dry extracts of plant material in the food industry as a source of biologically active substances. The technology of multicomponent mixtures based on tea is balanced with vitamins and minerals has been presented. The chemical composition, the content of toxic elements and microbiological purity of the developed multicomponent mixtures based on tea have been researched.

Опис

Ключові слова

біологічно активні речовини, макроелементи, чай, екстрактивні речовини, полікомпонентна суміш, biologically active substances, macroelements, tea, extractives, multicomponent mixture, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Рубанка, К. В. Полікомпонентна суміш на основі чаю як добавка до харчових продуктів / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька, І. М. Зінченко // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2014. – Вип. 46, Т. 2. – С. 69–72.

Зібрання