Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18101
Title: Влияние интенсивности замеса на качество дрожжевого теста
Other Titles: Influence of intensity of of mixing yeast dough quality
Authors: Теличкун, Владимир Иванович
Кравченко, Александр Иванович
Теличкун, Юлия Станиславовна
Telychkun, Volodymyr
Kravchenko, Alexander
Telychkun, Yuliia
Keywords: замішування
енергія
дріжджове тісто
дрожжевое тесто
yeast dough
замес
энергия
mixing
energy
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2014
Citation: Кравченко, А. И. Влияние интенсивности замеса на качество дрожжевого теста / А. И. Кравченко, Ю. С. Теличкун, В. И. Теличкун // Техническое и кадровое обеспечение инновационных технологий в сельском хозяйстве : материалы международной науч.-практ. конф., 23-24 окт. 2014г., г. Минск. – Минск : БГАТУ, 2014. – С. 290-291.
Abstract: Полученная зависимость изменения крутящего момента от продолжительности замеса, характеризует механизм образования теста и дает возможность контролировать режимные параметры процесса замеса. Отримана залежність зміни крутного моменту від тривалості замішування, характеризує механізм утворення тіста і дає можливість контролювати режимні параметри процесу замісу. The dependence of the torque on the duration of mixing, characterizes the mechanism of formation of the dough and makes it possible to control the operating parameters of of mixing.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18101
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
koivvpe.pdf240.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.