Дослідження та аналіз структурних схем машин для пакування в'язко-пластичної харчової продукції у споживчу тару

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Пакувальні машини (ПМ) для в'язко-пластичної харчової продукції відносять до багатопозиційних технологічних машин. Їх структура формується на основі модульного принципу, як методу побудови різних технічних систем з різноманітними характеристиками шляхом компонування їх з типових модулів визначеним чином для створення матеріальних (переміщення продукції, тари та упаковки), енергетичних (забезпечення руху робочих органів) та інформаційних (контроль і управління роботою) зв'язків між ними.

Опис

Ключові слова

харчові продукти, споживча тара, машини для пакування, пищевые продукты, машины для упаковки, потребительская тара, food products, consumer packaging, machines for packaging, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Токарчук, С. В. Дослідження та аналіз структурних схем машин для пакування в'язко-пластичної харчової продукції у споживчу тару / С. В. Токарчук, О. М. Гавва // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 367.