Про зменшення витрати енергоносіїв на м’ясопереробних підприємствах України

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведені заходи щодо зменшення використання паливно-енергетичних ресурсів на м’ясопереробних підприємствах України. Given activities to reduce the use of energy resources at meat processing plants in Ukraine.

Опис

Ключові слова

модернізація, паливно-енергетичні ресурси, енергоносії, економія, modernization, energy resources, energy saving, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Заславський,. А. І. Про зменшення витрати енергоносіїв на м’ясопереробних підприємствах України / А. І. Заславський, В. І. Павелко, Ю. С. Горобець // Мясной бизнес. – 2014. – № 4. – С. 58-60.

Зібрання