Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18227
Title: English for tourism and catering : coursebook
Authors: Smirnova, Elizabeth
Mykhailova, Nelia
Kokhan, Olena M.
Yurchuk, Lyudmila
Vlasenko, Ludmila
Смірнова, Єлизавета Сергіївна
Михайлова, Неля Олексіївна
Кохан, Олена Миколаївна
Юрчук, Людмила Володимирівна
Власенко, Людмила Василівна
Keywords: діяльність ресторану
планування меню
методи приготування
готельне обслуговування
гостинність
кейтерінг бізнес
господарсько-побутова служба
оздоровчий туризм
курорт
деятельность ресторана
планирование меню
методы приготовления
гостиничное обслуживание
гостеприимство
кейтеринг бизнес
хозяйственно-бытовая служба
оздоровительный туризм
restaurant activity
menu planning
cooking methods
hotel service
hospitality
catering business
concepts
hotel-keeping
health tourism
resort
кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2014
Citation: English for Tourism and Catering : навч.- метод. посіб. / Є. С. Смірнова, Н. О. Михайлова, О. М. Кохан, Л. В. Юрчук, Л. В. Власенко. – К. : НУХТ, 2014. - 204 c.
Abstract: This coursebook consists of two parts, which are directed to the formation of foreign language communicative competence with the students, acquirements of lexis on specialty, development of skills and abilities on reading and translating original texts on professional activity.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18227
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
45646.pdf2.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.