Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1825
Title: Консистенція страв швидкого приготування
Authors: Ромашко, Олена Василівна
Кобилінська, Олена Валеріївна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Махинько (Облап), Людмила Василівна
Keywords: раціональне співвідношення
rational ratio
сухі сніданки
екструзія
відновник
реологічні властивості
dry breakfasts
extrusion
hibiscus
rheological properties
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2002
Citation: Консистенція страв швидкого приготування / О. В. Ромашко, О. В. Кобилінська, В. М. Ковбаса, Л. В. Облап // Харчова і переробна промисловість. – 2002. - № 6. – С. 25-26.
Abstract: Досліджено реологічні властивості страв швидкого приготування. Встановлено необхідні співвідношення між сухим продуктом і відновником для забезпечення високої якості кінцевого продукту.
Investigated the rheological properties of the dishes of fast preparation. Install the required ratio between the dry product and reducing agent to ensure the high quality of the final product.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1825
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mlvksshp.pdf598.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.