Консистенція страв швидкого приготування
Вантажиться...
Дата
2002
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено реологічні властивості страв швидкого приготування. Встановлено необхідні співвідношення між сухим продуктом і відновником для забезпечення високої якості кінцевого продукту.
Investigated the rheological properties of the dishes of fast preparation. Install the required ratio between the dry product and reducing agent to ensure the high quality of the final product.
Investigated the rheological properties of the dishes of fast preparation. Install the required ratio between the dry product and reducing agent to ensure the high quality of the final product.
Опис
Ключові слова
раціональне співвідношення, rational ratio, сухі сніданки, екструзія, відновник, реологічні властивості, dry breakfasts, extrusion, hibiscus, rheological properties, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Консистенція страв швидкого приготування / О. В. Ромашко, О. В. Кобилінська, В. М. Ковбаса, Л. В. Облап // Харчова і переробна промисловість. – 2002. - № 6. – С. 25-26.