Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18265
Title: Вибір розміру, форми та матеріалу інертних частинок при сушіння харчових продуктів у киплячому шарі
Authors: Якобчук, Роман Леонідович
Яровий, Володимир Леонідович
Keywords: енергетичні ресурси
сушіння
продукти
energy
drying
food
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2014
Citation: Якобчук, Р. Л. Вибір розміру, форми та матеріалу інертних частинок при сушіння харчових продуктів у киплячому шарі / Р. Л. Якобчук, В. Л. Яровий // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 429.
Abstract: Виробництво дрібнодисперсних сухих продуктів, таких як натуральні барвники, продукти харчування, корма та інше, з мінімальними витратами енергетичних ресурсів є одним із важливих завдань у харчовій промисловості. Production of fine dry products such as natural dyes, food, feed, etc., with minimal cost energy is one of the important tasks in the food industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18265
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
409.pdf948.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.