DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18280

Название: Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури та подовження терміну зберігання неглазурованих цукерок на основі цукрової помади
Другие названия: The use of hydrocolloids to create original patterns and extend the shelf life of unglazed candy from sugar fondant
Авторы: Кохан (Гавва), Олена Олександрівна
Вайсера, Ольга Олександрівна
Оболкіна, Віра Іллівна
Kokhan (Gavva), Elena
Vaysero, Olga
Obolkina, Vera
Ключевые слова: гідроколоїди
неглазуровані цукерки
цукрова помада
гидроколлоиды
неглазированные конфеты
сахарная помада
hydrocolloids
uncoated candy
sugar lipstick
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Кохан, О. О. Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури та подовження терміну зберігання неглазурованих цукерок на основі цукрової помади / О. О. Кохан, О. О. Вайсеро, В. І. Оболкіна // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 51-53.
Краткий осмотр (реферат): Протягом останніх років ринок кондитерських виробів стабільно розвивається і зростають обсяги виробництва продукції та розширюється її асортимент. Цьому сприяють новітні технології як традиційних, так і нових кондитерських виробів, а також впровадження на виробництвах високопродуктивного технологічного обладнання. В последние годы рынок кондитерских изделий стабильно развивается и растут объемы производства продукции и расширяется ее ассортимент. Этому способствуют новейшие технологии как традиционных, так и новых кондитерских изделий, а также внедрение на производствах высокопроизводительного технологического оборудования. In recent years the market of confectionery steadily growing and increasing production volumes and expanding its range. This is facilitated by new technologies both traditional and new confectionery products and manufactures high-performance implementation on process equipment.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18280
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
12.pdf1,25 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback