Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури та подовження терміну зберігання неглазурованих цукерок на основі цукрової помади
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Протягом останніх років ринок кондитерських виробів стабільно розвивається і зростають обсяги виробництва продукції та розширюється її асортимент. Цьому сприяють новітні технології як традиційних, так і нових кондитерських виробів, а також впровадження на виробництвах високопродуктивного технологічного обладнання.
Опис
Ключові слова
гідроколоїди, неглазуровані цукерки, цукрова помада, hydrocolloids, uncoated candy, sugar lipstick, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Кохан, О. О. Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури та подовження терміну зберігання неглазурованих цукерок на основі цукрової помади / О. О. Кохан, О. О. Вайсеро, В. І. Оболкіна // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 51-53.