Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури та подовження терміну зберігання неглазурованих цукерок на основі цукрової помади

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Протягом останніх років ринок кондитерських виробів стабільно розвивається і зростають обсяги виробництва продукції та розширюється її асортимент. Цьому сприяють новітні технології як традиційних, так і нових кондитерських виробів, а також впровадження на виробництвах високопродуктивного технологічного обладнання.

Опис

Ключові слова

гідроколоїди, неглазуровані цукерки, цукрова помада, hydrocolloids, uncoated candy, sugar lipstick, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Кохан, О. О. Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури та подовження терміну зберігання неглазурованих цукерок на основі цукрової помади / О. О. Кохан, О. О. Вайсеро, В. І. Оболкіна // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 51-53.