Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18301
Title: Використання розторопші плямистої для створення продуктів гепатопротекторного спрямування
Authors: Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
Повх, Тетяна Михайлівна
Палій, Інна Василівна
Keywords: флавоноїди
силімарин
розторопша плямиста
flavonoids
silymarin
milk thistle
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Використання розторопші плямистої для створення продуктів гепатопротекторного спрямування / Ю. П. Крижова, І. І. Кишенько, Т. М. Повх, І. В. Палій // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 466.
Abstract: Питання створення харчових продуктів оздоровчо-профілактичного призначення є особливо актуальним в наш час, у зв'язку з чим з метою розробки харчових продуктів гепатопротекторного спрямування як один із рецептурних компонентів використовується розторопша плямиста у вигляді відвару, шроту та олії з неї. The issue of food health-care appointments are particularly relevant in our time, and therefore to develop food hepatoprotective direction as one of the components used prescription Milk thistle in the form of decoction, meal and oil from it.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18301
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
446.pdf986.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.