Використання розторопші плямистої для створення продуктів гепатопротекторного спрямування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Питання створення харчових продуктів оздоровчо-профілактичного призначення є особливо актуальним в наш час, у зв'язку з чим з метою розробки харчових продуктів гепатопротекторного спрямування як один із рецептурних компонентів використовується розторопша плямиста у вигляді відвару, шроту та олії з неї. The issue of food health-care appointments are particularly relevant in our time, and therefore to develop food hepatoprotective direction as one of the components used prescription Milk thistle in the form of decoction, meal and oil from it.

Опис

Ключові слова

флавоноїди, силімарин, розторопша плямиста, flavonoids, silymarin, milk thistle, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Використання розторопші плямистої для створення продуктів гепатопротекторного спрямування / Ю. П. Крижова, І. І. Кишенько, Т. М. Повх, І. В. Палій // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 466.