Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1837
Title: Визначення параметрів пневматичних і гідравлічних систем харчових виробництв
Other Titles: Defining the parameters of pneumatic and hydraulic systems for food industry
Authors: Білик, Олена Анатоліївна
Соколенко, Анатолій Іванович
Піддубний, Володимир Антонович
Шевченко, Олександр Юхимович
Лензіон, Сергій Валентинович
Якимчук, Микола Володимирович
Bilyk, Olena
Sokolenko, Anatoly
Piddubny, Vladimir
Shevchenko, Oleksandr
Lenzion, Sergey
Yakymchuk, Nikolai
Keywords: гідравлічні системи
пневматичні системи
масообмін
теплообмін
гидравлические
пневматические системы
массообмен
теплообмен
hydraulic systems
pneumatic systems
mass transfer
heat transfer
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2009
Citation: Визначення параметрів пневматичних і гідравлічних систем харчових виробницництв / О. А. Білик, А. І. Соколенко, В. А. Піддубний, О. Ю. Шевченко, С. В. Лензіон, М. В. Якимчук // Хранение и переработка зерна. - 2009. - № 8. - С. 34-35.
Abstract: Визначено ефективні параметри пневматичних і гідравлічних систем харчових виробництв такі як швидкість для газових потоків - 20-25 м/с, для рідинних потоків – 0,8-1,2 м/с, використання частотних регуляторів.
Определены эффективные параметры пневматических и гидравлических систем пищевых производств такие как скорость для газовых потоков - 20-25 м/с, для жидкостных потоков - 0,8-1,2 м/с, использование частотных регуляторов.
Determined effective parameters of pneumatic and hydraulic systems of food production such as the rate for gas flows - 20-25 m/s, for fluid flow - 0,8-1,2 m/s, using frequency regulators.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1837
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
boavppigshv.pdf1.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.