Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1839
Title: Картопляні пластівці у хлібобулочних виробах
Authors: Дробот, Віра Іванівна
Білик, Олена Анатоліївна
Савчук, Наталія Іванівна
Бахтирьов, С.
Keywords: набухання
swelling
картопляні пластівці
крохмаль
potato flakes
starch
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2009
Citation: Картопляні пластівці у хлібобулочних виробах / В. І. Дробот, О. А. Білик, Н. І. Савчук, С. Бахтирьов / Хлібопекарська і кондитерська промисловість України.- К., 2009. - № 7-8. – С. 43-44.
Abstract: Для подовження свіжості доцільність застосування картопляних пластівців в хлібобулочних виробах в кількості від 5 до 15 % до маси борошна.
To prolong freshness expediency of potato flakes in bakery products in an amount from 5 to 15% by weight of flour.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1839
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
boakpuhbv.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.