DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18398

Название: Використання нетрадиційної сировини гуміарабіку «fibregum ™», вівсяного та пшеничного солодового борошна під час створення нового асортименту здобного печива
Другие названия: The use of alternative raw gum arabic «fibregum ™», oats and wheat malt flour when creating a new range cookies
Авторы: Стрембіцька, А. В.
Скрипко, Ангелiна Петрiвна
Оболкіна, Віра Іллівна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Strembitska, A.
Skrypko, Anhelina
Obolkina, Vera
Kyianytsia, Svetlana
Ключевые слова: нетрадиційна сировина
пшеничне солодове борошно
здобне печиво
нетрадиционное сырье
пшеничная солодовая мука
сдобное печенье
alternative raw materials
wheat malt flour
cookies
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Використання нетрадиційної сировини гуміарабіку «fibregum ™», вівсяного та пшеничногосолодового борошна під час створення нового асортименту здобного печива / А. В. Стрембіцька, А. П. Скрипко, В. І. Оболкіна та ін. // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 64-65.
Краткий осмотр (реферат): Одним з пріоритетних напрямків під час створення нових технологій кондитерських виробів з підвищеною цінністю є використання нових видів нетрадиційної сировини. До рослинної сировини з підвищеним вмістом біологічно активних речовин відносяться продукти переробки солоду злакових культур. У пророщеному зерні міститься весь набір інгредієнтів, необхідних для раціонального харчування: низькомолекулярні білки, амінокислоти, вуглеводи, які легко засвоюються, клітковина з підвищеними вмістом харчового волокна, поліненасичені жирні кислоти, мінеральні речовини, вітаміни, поліфенольні з'єднання. Одним из приоритетных направлений при создании новых технологий кондитерских изделий с повышенной ценностью является использование новых видов нетрадиционного сырья. К растительного сырья с повышенным содержанием биологически активных веществ относятся продукты переработки солода злаковых культур. В пророщенном зерне содержится весь набор ингредиентов, необходимых для рационального питания: низкомолекулярные белки, аминокислоты, углеводы, которые легко усваиваются, клетчатка с повышенными содержанием пищевого волокна, полиненасыщенные жирные кислоты, минеральные вещества, витамины, полифенольные соединения. One of the priorities in the development of new technologies confectionery products with high value is the use of new types of non-traditional materials. To plant material with a high content of biologically active substances are processed malt cereals. In sprouted grain contains the entire set of ingredients necessary for a balanced diet, low protein, amino acids, carbohydrates that are easily digested fiber with high content of dietary fiber, polyunsaturated fatty acids, minerals, vitamins, polyphenolic compounds.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18398
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
18.pdf137,01 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback