DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18399

Название: Аналіз енергозаощадних способів кипятіння пивного сусла
Другие названия: Analysis methods enerhozaoschadnyh boiling beer wort
Авторы: Удодов, Сергій Олександрович
Udodov, Sergey
Мерзляк, Дмитро Вікторович
Марцинкевич, Леся Валентинівна
Martsynkevich, Lesya
Merzlyak, Dmitry
Ключевые слова: способи кипятіння
пивне сусло
харчова промисловість
способы кипячения
пивное сусло
пищевая промышленность
means boiling
beer wort
food industry
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Удодов, С. О. Аналіз енергозаощадних способів кипятіння пивного сусла / С. О. Удодов, Д. В. Мерзляк, Л. В. Марцинкевич // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 80-81.
Краткий осмотр (реферат): Пивоварна галузь харчової промисловості, як і всі інші галузі, зосереджує свою увагу на скороченні витрат енергії в виробництві або пошуку альтернативних джерел енергії. Безумовно в пивоварінні основна частина енергії витрачається на варильне відділення де найбільш енергоємним є процес кип'ятіння сусла з хмелем. Пивоваренная отрасль пищевой промышленности, как и все другие отрасли, сосредоточивает свое внимание на сокращении затрат энергии в производстве или поиска альтернативных источников энергии. Безусловно в пивоварении основная часть энергии расходуется на варочное отделение где наиболее энергоемким является процесс кипячения сусла с хмелем. Pivovarna Galouzeau harchovoї promislovostі, yak i vsі INSHI the Branch, its zoseredzhuє uwagi on skorochennі vitrat energії in virobnitstvі abo Poshuk alternative Jerel energії. Bezumovno in pivovarіnnі The basic Chastina energії vitrachaєtsya on new brewing vіddіlennya de naybіlsh energoєmnim Yea processes kip'yatіnnya wort h hops.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18399
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
25.pdf916,66 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback