Картопляні пластівці у хлібобулочних виробах
Вантажиться...
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Для подовження свіжості доцільність застосування картопляних пластівців в хлібобулочних виробах в кількості від 5 до 15 % до маси борошна.
To prolong freshness expediency of potato flakes in bakery products in an amount from 5 to 15% by weight of flour.
To prolong freshness expediency of potato flakes in bakery products in an amount from 5 to 15% by weight of flour.
Опис
Ключові слова
набухання, swelling, картопляні пластівці, крохмаль, potato flakes, starch, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Картопляні пластівці у хлібобулочних виробах / В. І. Дробот, О. А. Білик, Н. І. Савчук, С. Бахтирьов / Хлібопекарська і кондитерська промисловість України.- К., 2009. - № 7-8. – С. 43-44.