Вплив умов культивування Nocardia vaccinii ІМВ В-7405 на антимікробні властивості поверхнево-активних речовин щодо фітопатогенних бактерій

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Бактерії є збудниками хвороб рослин (фітобактеріозів), які щорічно призводять до значних втрат врожаю. Від бактеріозів страждають такі важливі культури як бавовник, картопля, кукурудза, рис, тютюн, боби, томати та ін. Bacteria are pathogens of plants (fitobakterioziv) annually cause to significant loss of yield. From bacteriosis affected such important crops as cotton, potatoes, corn, rice, tobacco, beans, tomatoes, etc.

Опис

Ключові слова

антимікробні властивості, бактерії, культивування, antimicrobial properties, bacteria, cultivation

Бібліографічний опис

Панасюк, К. В. Вплив умов культивування Nocardia vaccinii ІМВ В-7405 на антимікробні властивості поверхнево-активних речовин щодо фітопатогенних бактерій / К. В. Панасюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 494.