Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18430
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетренко, Валентин Петрович-
dc.contributor.authorРябчук, Олександр Миколайович-
dc.contributor.authorБурлака, Всеволод Іванович-
dc.date.accessioned2014-11-18T08:49:52Z-
dc.date.available2014-11-18T08:49:52Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПетренко, В. П. Режими погіршеної тепловіддачі в плівкових випарних апаратах / В. П. Петренко, О. М. Рябчук, В. І. Бурлака // Цукор України. – 2014. – № 9 (105). – С. 27-34.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18430-
dc.description.abstractВиконано аналіз режимів погіршеної тепловіддачі до цукрових сиропів в низхідних киплячих плівкових течіях за умови коливань витрати, рециркуляції та нерівномірності розподілу рідини по трубній дошці, надані результати моделювання зміни режимних параметрів по довжині теплообмінних труб. Наведена графічна інтерпретація отриманих результатів. It is analysed modes worsened heat transfer to sugar syrups in descending boiling film currents in conditions of fluctuations of the charge, recirculation and non-uniformity of distribution of a liquid on a trumpet board, results of modelling of change of regime parameters on length heat transfer pipes are presented. Graphic interpretation of the received results is presented.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectплівковий випарний апаратuk_UA
dc.subjectтеплообмінuk_UA
dc.subjectрежим погіршеної тепловіддачіuk_UA
dc.subjectfilm evaporating deviceuk_UA
dc.subjectheat exchangeuk_UA
dc.subjectmode of the lowered heat exchangeuk_UA
dc.subjectкафедра теплоенергетики та холодильної техніки-
dc.titleРежими погіршеної тепловіддачі в плівкових випарних апаратахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1351.pdf3.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.