Солод – незмінна сировина харчової промисловості
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено асортимент солоду, технологію виробництва солоду з зазначенням призначення технологічних етапів, вказано можливості застосування солодових продуктів в харчових технологіях.
Given the range of malt, the technology of the production of malt with the indication of destination technological stages, given the possibility of application of malt products in food technologies.
Given the range of malt, the technology of the production of malt with the indication of destination technological stages, given the possibility of application of malt products in food technologies.
Опис
Ключові слова
солод, солодові екстракти, житній солод, пшеничний солод, технологія, концентрат квасного сусла, malt, malt extract, rye malt, wheat malt, technology, kvass wort concentrate, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Солод - незамінна сировина харчової промисловості / А. І. Соколенко, О. А. Білик, О. В. Бабіч, Р. М. Леус // Хранение и переработка зерна. — 2011. — № 6(144). — С. 35-36.