Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1845
Title: Солод – незмінна сировина харчової промисловості
Authors: Соколенко, Анатолій Іванович
Білик, Олена Анатоліївна
Бабіч, Оксана Вікторівна
Леус, Руслан Миколайович
Keywords: солод
солодові екстракти
житній солод
пшеничний солод
технологія
концентрат квасного сусла
malt
malt extract
rye malt
wheat malt
technology
kvass wort concentrate
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2011
Citation: Солод - незамінна сировина харчової промисловості / А. І. Соколенко, О. А. Білик, О. В. Бабіч, Р. М. Леус // Хранение и переработка зерна. — 2011. — № 6(144). — С. 35-36.
Abstract: Наведено асортимент солоду, технологію виробництва солоду з зазначенням призначення технологічних етапів, вказано можливості застосування солодових продуктів в харчових технологіях.
Given the range of malt, the technology of the production of malt with the indication of destination technological stages, given the possibility of application of malt products in food technologies.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1845
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
boasnshp.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.