Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1845
Title: Солод – незмінна сировина харчової промисловості
Other Titles: Malt - constant raw materials of food industry
Authors: Білик, Олена Анатоліївна
Соколенко, Анатолій Іванович
Бабіч, Оксана Вікторівна
Леус, Руслан Миколайович
Sokolenko, Anatoly
Bilyk, Olena
Babich, Oksana
Leus, Ruslan
Keywords: солод
malt
солодові екстракти
житній солод
пшеничний солод
технологія
концентрат квасного сусла
солодовые экстракты
ржаной солод
пшеничный солод
технология
концентрат квасного сусла
malt extract
rye malt
wheat malt
technology
kvass wort concentrate
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2011
Citation: Солод - незамінна сировина харчової промисловості / А. І. Соколенко, О. А. Білик, О. В. Бабіч, Р. М. Леус // Хранение и переработка зерна. — 2011. — № 6(144). — С. 35-36.
Abstract: Наведено асортимент солоду, технологію виробництва солоду з зазначенням призначення технологічних етапів, вказано можливості застосування солодових продуктів в харчових технологіях.
Приведены ассортимент солода, технология производства солода с указанием назначения технологических этапов, указанны возможности применения солодовых продуктов в пищевых технологиях.
Given the range of malt, the technology of the production of malt with the indication of destination technological stages, given the possibility of application of malt products in food technologies.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1845
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
boasnshp.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.