Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18452
Title: Впровадження іноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсів
Authors: Теличкун, Юлія Станіславівна
Теличкун, Володимир Іванович
Кравченко, Олександр Іванович
Рачок, Віталій Вікторович
Keywords: іноваційні способи
виробництво хлібопекарської продукції
матеріальні ресурси
innovative ways
production of bakery products
material resources
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2014
Citation: Теличкун, Ю. С. Впровадження іноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсів / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун , О. І. Кравченко // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 137-139.
Abstract: Хлібопекарська промисловість є однією з перших за витратами енергетичних та матеріальних ресурсів на проведення технологічних операцій. Виробництво хлібопекарської продукції пов'язане зі значними витратами часу від початку до закінчення технологічного циклу. Впровадження нових прискорених технологій дозволяє спростити технологічний процес виробництва продукції, забезпечити економію енергетичних та матеріальних ресурсів. Bakery industry is one of the first cost of energy and material resources for manufacturing operations. Manufacture of bakery products associated with a significant amount of time from the beginning to the end of the process cycle. The introduction of new technology to facilitate accelerated technological process of production, to provide economy of energy and material resources.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18452
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
51.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.