Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18452
Назва: Впровадження іноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсів
Автори: Теличкун, Юлія Станіславівна
Теличкун, Володимир Іванович
Кравченко, Олександр Іванович
Рачок, Віталій Вікторович
Ключові слова: іноваційні способи
виробництво хлібопекарської продукції
матеріальні ресурси
innovative ways
production of bakery products
material resources
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Теличкун, Ю. С. Впровадження іноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсів / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун , О. І. Кравченко // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 137-139.
Короткий огляд (реферат): Хлібопекарська промисловість є однією з перших за витратами енергетичних та матеріальних ресурсів на проведення технологічних операцій. Виробництво хлібопекарської продукції пов'язане зі значними витратами часу від початку до закінчення технологічного циклу. Впровадження нових прискорених технологій дозволяє спростити технологічний процес виробництва продукції, забезпечити економію енергетичних та матеріальних ресурсів. Bakery industry is one of the first cost of energy and material resources for manufacturing operations. Manufacture of bakery products associated with a significant amount of time from the beginning to the end of the process cycle. The introduction of new technology to facilitate accelerated technological process of production, to provide economy of energy and material resources.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18452
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
51.pdf1.1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.