Оптимізація процесу розкладання редукувальних речовин при очищенні клеровки тростинного цукру-сирцю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Під час перероблення тростинного цукру-сирцю на бурякоцукрових заводах важливим завданням є максимальне розкладання редукувальних речовин за умови найменшого розкладання сахарози, що вимагає уточнення оптимальних параметрів процесу гарячого вапнування залежно від початкового вмісту редукувальних речовин у вихідній клеровці. During the processing of raw cane sugar to sugar beet plants important objective is to maximize the decomposition redukuvalnyh substances subject to the slightest decomposition of sucrose, which requires specification of optimal process parameters of hot lime, depending on the initial content in the starting materials redukuvalnyh klerovtsi.

Опис

Ключові слова

бурякоцукрові заводи, сахароза, тростинний цукор-сирець, buryakotsukrovi plants, sucrose, raw cane sugar, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Гусятинська, Н. А. Оптимізація процесу розкладання редукувальних речовин при очищенні клеровки тростинного цукру-сирцю / Н. А. Гусятинська, Н. М. Романченко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 533.