Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18511
Title: Експериментальне дослідження основних локальних теплогідродинамічних характеристик процесу конденсації пари з парогазової суміші на поверхні циліндричного струменю рідини
Other Titles: Experimental study of basic local teplohidrodynamichnyh characteristics of the process of steam condensation vapor-gas mixture on the surface of a cylindrical liquid jet
Authors: Бондар, Володимир Іванович
Василенко, Сергій Михайлович
Bondar, Vladimir
Vasylenko, Sergei
Keywords: конденсація пари
парогазова суміш
експериментальне дослідження
конденсация пара
экспериментальное исследование
парогазовая смесь
condensation of steam
steam-gas mixture
experimental study
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Issue Date: 2014
Citation: Бондар, В. І. Експериментальне дослідження основних локальних теплогідродинамічних характеристик процесу конденсації пари з парогазової суміші на поверхні циліндричного струменю рідини / В. І. Бондар, С. М. Василенко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 537.
Abstract: Аналіз конструктивних особливостей апаратів із безпосереднім контактом фаз дозволив зробити висновок, що одними з найефективнішими, з точки зору економії ресурсів, в умовах харчової промисловості є пароконтактні тепломасообмінні апарати з розподільчими пристроями циліндричного типу. Така конструкція дозволяє забезпечити стабільні режими роботи теплообмінного обладнання при максимальній поверхні контакту фаз у широкому діапазоні зміни витратних характеристик теплоносіїв навіть за умови їх значного забруднення. Анализ конструктивных особенностей аппаратов с непосредственным контактом фаз позволил сделать вывод, что одними из наиболее эффективными с точки зрения экономии ресурсов, в условиях пищевой промышленности является Пароконтактные тепломассообменных аппараты с распределительными устройствами цилиндрического типа. такая конструкция позволяет обеспечить стабильные режимы работы теплообменного оборудования при максимальной поверхности контакта фаз в широком диапазоне изменения расходных характеристик теплоносителей даже при условии их значительного загрязнения. Analysis of the design features of apparatus with direct contact phase led to the conclusion that one of the most effective in terms of saving resources, in a food industry parokontaktni heat and mass units of switchgear cylindrical type. Such design ensures stable modes of heat transfer equipment with a maximum contact surface phases in a wide range of consumable fluids characteristics even if they are extremely dirty.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18511
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
514.pdf919.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.