Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18539
Title: Інформація про термін придатності харчових продуктів на етикетці та її розуміння споживачем
Authors: Мнеріе, Дмитро
Шамцян, Марк
Тіта, Овідіу
Теличкун, Володимир Іванович
Keywords: термін придатності
харчові продукти
етикетка
expiration date
food products
label
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2014
Citation: Інформація про термін придатності харчових продуктів на етикетці та її розуміння споживачем / Д. Мнеріе, М. Шамцян, О. Тіта, В. І. Теличкун // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 102-107.
Abstract: Одна з основних функцій упаковки - інформаційна. Вона дає споживачу необхідну інформацію щодо продукту, його складу, домішок, терміну та умов зберігання, виробника, інструкції щодо використання та інших важливих даних. One of the main functions of packaging - information. It gives the consumer the necessary information about the product, its composition, impurities, duration and conditions of storage, manufacturer, instructions for use and other important data.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18539
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
37.pdf280.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.